Dé Filler zonder naalden

Quanis Dermafiller is opgebouwd uit gekristalliseerd hyaluronzuur in de vorm van microscopisch kleine puntjes. De grootte van de kristallen is slechts enkele micron waardoor deze gemakkelijk de huid kunnen penetreren en je direct resultaat ziet.

Hyaluronzuur is een natuurlijke component van de huid die vocht vasthoudt. Door het insluizen van hyaluronzuur direct onder de opperhuid trekt de huidop de behandelde plek vocht aan, waardoor rimpels verdwijnen en de huid stevig en flexibel wordt en aanvoelt.

Pijnloos, veilig en eenvoudig met direct resultaat

De patches van Quanis Dermafiller zijn eenvoudig aan te brengen, geen moeilijke handelingen om hyaluronzuur direct onder de opperhuid zijn werk te laten doen.
Wanneer de Quanis Dermafiller wordt aangebracht ervaar je een zeer licht prikkelende sensatie omdat de micro puntjes van hyaluronzuurkristallen direct worden opgenomen onder de opperhuid.
De hyaluronzuurkristallen lossen volledig op in de huid en zorgen voor het herstel van de vochtbalans waardoor de rimpels die ontstaan zijn door uitdroging van binnenuit weer worden opgevuld. Zo krijgt de huid weer zijn elasticiteit en stevigheid terug met een direct resultaat als gevolg.

Quanis Dermafiller bevat niet alleen hyaluronzuur, maar ook collageen en vitamine C. Dit geeft een extra “boost” aan de huid. Quanis dermafiller bevat geen kleur- of geurstoffen, conserveringsmiddelen of alcohol en is niet getest op dieren.

 

Geschikt voor verjonging en verbetering van de huid

Er is een onderscheid te maken van rimpels tussen dynamische rimpels, veroorzaakt door spiercontracties en niet-dynamische rimpels die hoofdzakelijk te wijten zijn aan het verlies van huidkwaliteit en huidspanning. Quanis Dermafiller is geschikt voor de meeste rimpels en elk huidtype en heeft een zeer natuurlijk resultaat. Zowel voor mannen als voor vrouwen.

Quanis Dermafiller behandling

De Quanis Dermafiller behandeling bestaat uit meerdere professionele behandelingen afhankelijk van het gewenste resultaat. Het is ook mogelijk om zelf de behandeling thuis voort te zetten door 1 keer per week de Quanis Dermafiller aan te brengen. Het toepassen van de behandeling is pijnloos, eenvoudig en veilig.