5 redenen waarom je de Revejuvenating Face oil op je gezicht zou moeten smeren.

 

  • Revejuvenating Face oil hydrateert het gezicht.

Vooral in de wintermaanden heb je vaak het gevoel dat de huid wat extra’s nodig heeft. Het vocht blijft niet alleen in de huid door de olie maar kalmeert ook geïrriteerde huiddelen en verbetert het natuurlijke beschermingsmechanismen.

  • De olie helpt tegen huidveroudering.

Doordat de olie het vocht in de huid houdt werkt het ook op huidveroudering. Als je namelijk een vochtarme huid hebt heb je ook eerder kans op rimpeltjes. Dat willen we allemaal wel voorkomen.

  • Het is geschikt voor elk huidtype.

Ideaal aan deze olie is dat iedereen hem kan gebruiken. Heb je een droge, vette of juist gecombineerde huid deze olie zorgt dat alles in balans blijft.

  • Je kunt het zowel overdag als ’s avonds gebruiken.

De olie is voor overdag en ’s nachts. Ik gebruik de olie alleen ’s nachts omdat ik het in de morgen te vet vind hoewel de olie toch snel intrekt zou je het ook zeker overdag kunnen gebruiken.

  • Ideaal voor ski vakanties.

Doordat de olie de huid beschermt is het ook ideaal voor mee op ski vakantie. Hoog in de bergen op de ski’s met een trekkerige huid door de gure wind. Als je deze olie gebruikt heb je daar geen last meer van. Heerlijk toch!

 

De olie kan je i.p.v. een crème gebruiken. Je kan de olie ook over je dag/nacht crème aanbrengen. Daardoor krijgt de huid natuurlijk wel de extra werkstoffen die ook belangrijk zijn.

 

 

20 januari 2018