Maak kennis met Huidinstituut Stefanie Leijser in Budel

Aan de hand van een uitgebreide intake en huidanalyse kijken wij wat het beste bij jouw huid past. We gaan daarna een behandeling uitvoeren die perfect aansluit op de behoefte van jouw huid die resultaatgericht is. Dat kan een microdermabrasie behandeling zijn, een microneedling behandeling, een diepere peeling of een collageenbehandeling met de beautyangel.

Afhankelijk van je type huid en je persoonlijke voorkeur bestaat je behandeling uit microdermabrasie, microneedling, diepere peeling of een collageenbehandeling. Combinaties zijn ook mogelijk.

Advies voor thuisgebruik

Wij zijn van mening dat alleen een behandeling niet voldoende is voor huidverbetering. We geven daarom ook uitgebreid advies over hoe je jouw huid thuis fris en gezond kunt houden. Daarnaast kunnen we naar wens een persoonlijk behandelplan opstellen waarmee we jouw huid in topconditie brengen.

Wij vinden het belangrijk om resultaatgericht te behandelen. Zo kunnen wij het beste uit jouw huid halen.

Nieuwsgierig?

Ben je nieuwsgierig wat wij voor jou kunnen betekenen?  Je kan zelf online een afspraak maken via onze site. Natuurlijk kan je ons ook bellen of mailen. Wij plannen graag een afspraak voor je in, voor een kennismakingsbehandeling in onze schoonheidssalon in Budel.