Gezichtsbehandelingen

Een gezichtsbehandeling is bedoeld om je huid te onderhouden en te verbeteren. Met de kennis en vakbekwaamheid van ons, kun je ervoor zorgen dat je huid er zichtbaar gezonder uit zal zien.

BABOR Skinovage

Elk mens is anders - en elke huid.

Wij gunnen jou huid precies datgene, wat ze nodig heeft. Afgestemd op je persoonlijke huidbehoefte, gebruiken wij de producten uit de serie SKINOVAGE PX.

Meer info

BABOR HSR

Gezichtslifting van de nieuwe generatie - voor meer spankracht en elasticiteit. Een absoluut Lifting effect, de huid ziet er zichtbaar gladder en de contouren zien er strakker uit.

Meer info

BABOR Reversive

Intensieve anti-aging verzorging met massage voor onmiddellijk zichtbare effecten: je huid krijgt een jeugdige uitstraling, ziet er gladder en strakker uit. Een moment van ontspanning met een blijvend effect.

Meer info

DOCTOR BABOR

DOCTOR BABOR bied precieze oplossingen voor elk beauty-probleem. Met innovatieve high-performance recepturen uit natuurlijke en bijzonder effectieve werkstoffen verlegt DOCTOR BABOR de grenzen met betrekking tot de werking en onmiddellijke effecten. Het resultaat: een zichtbaar verbeterde, jeugdig frisse huid.

Meer info